Evelien in Canada

Voorbereidingsbijeenkomst, Visum, diploma.

Het komt nu allemaal al veel dichterbij. Nog 64 dagen en dan ga ik naar Canada, haha (:. Het klinkt nog best lang maar als ik me bedenk dat ik daar 14 dagen van op vakantie ben houd ik er nog maar 50 over voor andere dingen haha.

De voorbereidings bijeenkomst was 16 juni, daar kwam ik erachter dat we met 11 mensen vliegen, toch wel een opluchting voor iemand die tot nu toe nog nooit gevlogen heeft, haha. Daar had ik te horen gekregen dat ik de week daarop mijn visum papieren zou krijgen en dat dat een heel gedoe zou zijn. Nou ik ben er bijna klaar mee, nog maar een paar dingetjes en hij kan naar Wenen (:! Maar er zaten in de eerste formulieren uit Canada helaas 3 spelfouten dus moest ik eerst op nieuwe wachten. Dat was wel even zuur maar nu is dat gelukkig weer opgelost, overschrijven blijft soms wel moeilijk.

En natuurlijk kreeg ik 14 juni nog het verlossende nieuws, ik was geslaagd en dus zou Canada zeker doorgaan. En nu heb ik inmiddels ook al mijn diploma, en kan ik met trots zeggen dat ik er twee heb.

xoxo