First days of School
Hello!
Ik ben nu precies een week bij mijn gastgezin en het is er echt heel leuk en gezellig. Ze zijn echt heel lief. En ik kan het ook goed vinden met Cinthia, gelukkig maar haha (: Maar in februari komt er een ander Braziliaans meisje hier in huis dus ik ben benieuwd.
En ik ben gisteren voor het eerst hier naar school geweest en het was superleuk! Ik ben nog niet met de gele schoolbus naar school geweest omdat Burg, Ashley's vriendje, ons naar school bracht. Toen we binnen kwamen was het een grote chaos omdat het voor iedereen nieuw was en volgens mij was het niet supergoed geregeld voor de andere leerlingen maar wij moesten naar de bibliotheek want Melanie is onze bibliothecaresse/schoolmom en kregen we onze roosters enzo. Het eerste semester heb ik:
- Visual Arts 12
- Sociology Academic 12
- Mi'kmaw studies 10
- English 12
leuk berichtje ik ga hem uitprinten voor papa want hij vindt het gemakkelijker om van papier te lezen.Ik heb je net nog geappt, maar je ligt nu nog te slapen, het is midden in de nacht bij jou. groetjes en xxx en tot skype
Leuk verhaal Evelien, lijkt wel of we in de film zijn. Fijn dat je het goed kan vinden met Chintia en je ouders daar.
Heel veel fun op school, maar dat zal zo te lezen wel lukken.
Gr. Thea en de rest.
Fijn dat je het zo naar je zin hebt, wat is die Mikmaw studies? Nog nooit van gehoord.
Ik mag morgen weer uit het ziekenhuis. Ben benieuwd hoeveel ik deze week ben afgevallen. Maar dat hoor je nog wel. Heel veel plezier en studiegenot nog daar en tot schrijfs. Groetjes, Ine
Hoi Evi ik heb nu pas je blogg gevonden en ga je zeker volgen. Goed om te lezen dat het allemaal al een beetje went.
ik ben benieuwd hoe je straks de winter vindt maar dat gaan we wel lezen. Groetjes
leuk al je verhalen ga ze van af nu allemaal volgen groetjes
3.Mi'kmaw studies 10?? Wat is dat :P?
Hoop dat je het een beetje naar je zin hebt :). Weet dat dit een later reactie is, maar ik lees al die verhalen in één keer in een van mijn 6 tussenuren xD
Veel plezier nog!
Groetjes Jelle
Hahaha zou ik ook doen als ik jou was Jelle. Maar de mi'kmaw zijn de natives van nova scotia (: dankjeee
wat zijn natives?????
Oorspronkelijke bewonees van Canada