Caramel appels, Halloween & Halifax.
Hallo iedereen,
ik probeer het nu voortaan even iets sneller een nieuwe blog te plaatsen, en volgens mij is dat bij deze al gelukt (:! Afgelopen week heb ik best wel veel gedaan denk ik zo.
Zaterdag avond gingen we op school caramel appels maken, iedereen had iets mee gebracht om op zijn/haar appel te doen. Dat was leuk om te doen, maar ik kan nu wel met recht zeggen dat ik appels alleen lekker vind als het gewoon appel is en niet van alles erbij of ze warm zijn geweest. Zondag was papa jarig en heb ik dus met lekker geskyped, en 's middags had ik nog een verjaardagsfeestje van Maria Jose want die was ook jarig. We hebben eerst een tijdje gevolleybalt, dit ging steeds net goed want af en toe rolde de bal bijna in het meer, Maria Jose woont ook aan een meer, toen was het tijd om te eten, en na het eten kreeg ze haar 'taart' het waren allemaal cupcakes. Daarna hebben we nog even kampvuur gehad smores gemaakt. En toen kwamen Kim en Dave mij weer ophalen.
Maandag hadden we een soort halloween zes-kamp achtig iets, en jawel ik mocht het eten en drinken doen ):. Ik moest dus gummy-wormen uit, ik denk chocolade vla, halen met mijn mond ze helemaal schoonmaken en ze daarna schoon op een ander bordje leggen, niemand wilde dit doen en eigenlijk hoefde ik het niet te doen maar ze dachten dat het wel leuk was om twee mensen per team te doen en ik was de gelukkige tweede xD. Verder moesten we nog iemand schminken hadden we een soort ei en lepel race alleen dan met een ballon in een groot spinnenweb, en daarna heb ik 'moeraswater' gedronken, het smaakte als ijsthee soort van, maar het bleek dus water met pruimen te zijn ofzo. En daarna hebben we pompoenen geschilderd omdat dat minder rotzooi geeft dan uithollen (:
Dinsdag was het niet zo'n heel bijzondere dag, maar woensdag was het Halloween. En mocht/moest je verkleed naar school komen, ik was verkleed als Alice, van Alice in Wonderland, er waren ook veel mensen die niet verkleed waren, 1/3 van de school was verkleed. En als je verkleed was mocht je om half 12 naar de gymzaal om te kijken welke grade de meest verkleede mensen had en voor de kostuumwedstrijd, laten we even zeggen dat grade 12, waar ik dus in zit, wel even mooi had gewonnen met 85 mensen die verkleed waren :D! Aan het begin van de avond hadden we met een groep internationale studenten en een paar Canadezen afgesproken bij McDonald's om daarna te gaan trick-or-treaten. In het begin waren we dus met een groep van ongeveer 15 mensen dus vaak belden er eerst 3 mensen aan en de persoon die de deur opendeed draaide zich om om snoep/chips of wat dan ook te pakken en dan stonden er dus in een keer 15 mensen in plaats van 3, dan keken ze wel even verbaasd waar iedereen vandaan kwam. Rond half 9 werden wij weer opgehaald want rond 9 uur doet niemand meer echt open. 's Avonds was ik trouwens een hippie omdat mijn Alice kostuum waarschijnlijk te koud zou zijn, niet dat het echt heel koud was, en dat allemaal door Sandy.
Donderdag zijn we naar Halifax en Pete's Frootique geweest waar ze producten verkochten van over de hele wereld, nou Nederland was vertegenwoordigd door Beemster en Rinse Appelstroop, meer Nederlandse producten waren er niet. En als ze er wel waren heb ik ze niet gezien. Daarna zijn we naar Halifax shopping centre gegaan, en ik heb eigenlijk maar 3 dingen gekocht daar een Hollister en Pink body mist (Pink is de 'dochter' van Victoria's Secret), en een hoesje voor mijn iphone die ik nog niet heb maar omdat ik mezelf ken kon ik die maar beter even van te voren kopen. Het kan zijn dat ik die als een Sinterklaas 'cadeautje' krijg, omdat hij rond 5 december binnenkomt (:!
Vrijdag ben ik na school met Xochitl(Dit spreek je uit als Sotjiel), Maria Clara en Andrea naar Boston Pizza en de bioscoop geweest. We waren naar Here comes the boom, ik heb geen idee of die film naar Europa komt of niet, maar er werd Nederlands in gesproken, voor mij leuk, voor de rest van de zaal niet want er was geen ondertiteling bij. En gisteren ben ik met Maria naar Jungle Jim's geweest en daarna naar Silent Hill, waarvan ik dacht dat het enger zou zijn, beetje jammer.
Ik denk niet dat ik vandaag veel ga doen, en ik heb nog geen idee wat ik deze week verder ga doen, misschien naar een World Jr. A challenge hockeygame, maar dat is nog niet zeker aangezien ik niet weet of je losse tickets kan kopen. Aangezien een weekend ticket, het is vanaf morgen tot 11 november, al Can$120 is en ik denk dat dit zonder tax is, winkelen in Canada voelt overal alsof je in de makro bent, alleen hebben ze hier geen extra prijskaartje met de BTW er wel bij. En soms is dat best wel irritant. Nouja dit was het wel weer, ik ga denk ik zo even wat foto's plaatsen op mijn blog, aangezien ik daar echt heel slecht in ben haha (:
xoxoEvelien
Nou mooie foto's van toronto en de waterval. Dat heb je dan weer mooi mee gekregen van Canada.
Hebben jullier erg veel lasr van Sandy gehad? kus
Ja Klopt hahah,
alleen regen en wind. En uitzonderlijk warm weer voor eind oktober :p